beats by dre cheap

Bravo za nas!

Ponekad pomislim da nema svrhe ici dalje.. da nema svrhe traziti put iza ponora.. Ali zbog koga, zbog cega?! E pa dosta je! Treba ti neko ko ce ti dati poljubac, ko ce ti pruziti zagrljaj sigurnosti i podrske?! Ma daj!!
Prijatelji to rade mnogo bolje i iskrenije..
Zbog tebe jadnice i plafon moje sobe me mrzi, ne zeli ni on vise da po cijelu noc gledam u njega bez rijeci, bez glasa i snage razmisljajuci o tebi i svim slatkim stvarima koje smo imali i koje nismo zeljeli dijeliti sa drugima.. Svi ti nasi pogledi, zagrljaji, poljupci, rijeci... Mislila sam da ce zauvijek odzvanjati u velikim i tobom ispunjenim prostorom uma koji je padao na svaku tvoju laz. Zalim sto sam tako slijepo pricala o svemu lijepom.. Ali nazad nema.. Imas nju, od kad - do kad, ja ne znam i ne znam da li joj govoris svaki puta isto sto i meni?! Ma sve je to vise i nebitno!
Nekada na prvom, sada na zadnjem mjestu, u meni te nema vise. Na nasem mjestu sada stoje jos samo nase slike, mada mi ni one vise nisu potrebne.. Vidimo se, ne bas tako cesto, ali ipak se vidimo i sta sad sa tim, pa obicni smo prolaznici..
I da, dok niko ne vidi ponos mi dopusti da osjetim jedne oci, ali ovog puta prazan pogled jednog stranca. I vise nista nije vazno, prepustam se vjetru pa neka me on vodi kroz svoj sretni  svijet.. I ne falis mi vise, ni ti, ni tvoj pogled, dodir, poljubac! Ne zelim vise nista sto ce me podsjecati na tebe i buditi u meni ona stara osjecanja..
Uspjela je, svaka joj cast, daleko si od mene i hvala joj na tome, nenamjerno mi je zaista pomogla..
Ja idem dalje i ne zelim se vise vracati na staro, ostavimo sve kako jest, neka bude kako biti mora.. Drago mi je sto si pokazao svoje pravo lice, sto si skinuo svoju masku.. I hvala ti na lijepim trenucima jer ih je bilo jako puno.. I oprosti sto sam prema tebi osjecala nesto posebno..
I postigli smo nesto sto se mozda nekada jako tesko postigne, mada sve je nestalo, onaj nas sretni vjetar ga nosi..
Ti imas nju, ja imam prijatelja koji mi pruza mnogo vise vec sto si ti..
Ipak imamo ono sto je najvaznije za covjeka, ljubav i prijateljstvo i sta nam vise treba?!
Pa vidis!
I nismo toliki luzeri!
BRAVO ZA NAS!

PS. Da vam je znati ko je pisao text?! :P E sipak! :D

Sanjarka
http://sanjarka.blogger.ba
21/02/2008 00:27